Creatieve tijd voor jezelf

De winkel voor creatieve producten

Planners

Planners (english)

Inspiratie

Inspiratie vind je in het blog

Cretieve school

Naar Esthers creatieve school.

Toen ik de eerste keer een cursus van je zag (volgens mij) “creëer je eigen wereld” dacht ik: “Wat leuk, maar ik kan dat niet”. Jij zei: “iedereen kan dat, jij ook.” Dat was het begin. Jouw positiviteit zorgde er voor dat ik de stap naar deze cursus heb durven nemen. Het was/is doodeng. Bang dat iemand het stom vindt. Maar niemand vind het stom. Jij en de andere cursusleden zijn altijd positief. Dat geeft me zelfvertrouwen. Het wordt ook minder gedwongen. Het heeft me in deze eerste maand al heel veel gebracht. Waarvan het belangrijkste is: ontspanning. Ik vergeet soms mijn lichamelijke pijn. De reuma. Het werkt beter dan de prednison.

Marijo
deelnemer creatief jaar 1, jaar 2 en cursus technieken

Dankzij Esther heb ik herontdekt hoeveel plezier ik beleef aan het tekenen en het delen van ervaringen in de groep. Esthers tips helpen mij om ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier op papier te krijgen.

Rinske
Deelnemer eerste creatieve jaar

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Eens per week verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Scroll naar top