Tekenopdrachten juli 2022

Op deze pagina plaats ik leuke tekenopdrachten. In de zomermaanden juli en augustus doe ik het iets anders, maar de effecten zijn hetzelfde.
Heb jij behoefte aan meer ontspanning en rust? 
Ben je op zoek naar tekeninspiratie?
Houd je ervan om creatief bezig te zijn en iets te maken?
Heb je potloden, pennen of stiften in huis en iets om op te tekenen (papier, een oude krant, een tijdschrift?)

Doe dan mee met de tekening van de dag. Een leuke creatieve opdracht die je in tien minuten op papier kan hebben. Je zal merken dat het ontspant en je blik verruimt. Veel plezier! O, en je kan deelnemen aan de besloten groep op facebook om vragen te stellen en jouw tekening te delen.

Hier staan alle tekenopdrachten

 

Tekenopdrachten juli 2022

In juli en augustus werkt het iets anders met de tekening van de dag. Ik heb 40 onderwerpkaartjes gemaakt. Print deze uit, knip ze uit en doe ze in een pot. Grabbel er elke dag 1 of 2 en verwerk die in een tekening. Uiteraard doe ik het ook én plaats ik elke dag mijn uitwerking. Jij mag jouw uitwerking onder de mijne delen in onze facebookgroep. Je bent natuurlijk vrij om de onderwerpen aan te passen, bv als het kaartje ‘Duitsland’ jou niet aanspreekt.

Veel plezier en een fijne zomer!

Tekenopdrachten juli 2022
Tekenopdrachten juli 2022
Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!