Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Ervaringen van cursisten

Dit zeggen de cursisten van de (online)tekenworkshops:

Jolanda:

Van iemand die vond dat ze niet kon tekenen, ben ik veranderd in iemand die een paar keer per week een tekening maakt en complimenten krijgt.
Daarnaast is mijn interesse voor kunst en musea gegroeid.
Tekenen zorgt voor rust in mijn drukke hoofd, plezier en veel ontspanning.

Rinske:

Dankzij Esther heb ik herontdekt hoeveel plezier ik beleef aan het tekenen en het delen van ervaringen in de groep.
Esthers tips helpen mij om ingewikkelde dingen op een eenvoudige manier op papier te krijgen.

Marijo:

Toen ik de eerste keer een cursus van je zag (volgens mij) “creëer je eigen wereld” dacht ik: “Wat leuk, maar ik kan dat niet”. Jij zei: “iedereen kan dat, jij ook.” Dat was het begin. Jouw positiviteit zorgde er voor dat ik de stap naar deze cursus heb durven nemen. Het was/is doodeng. Bang dat iemand het stom vindt. Maar niemand vind het stom. Jij en de andere cursusleden zijn altijd positief. Dat geeft me zelfvertrouwen. Het wordt ook minder gedwongen. Het heeft me in deze eerste maand al heel veel gebracht. Waarvan het belangrijkste is: ontspanning. Ik vergeet soms mijn lichamelijke pijn. De reuma. Het werkt beter dan de prednison.

kunstworkshop ontdek de kunstenaars