Creatieve tijd voor jezelf

kleine tekenopdrachten

Kleine tekenopdrachten mei 2021

Op deze pagina plaats ik leuke tekenopdrachten, elke dag een nieuwe. De overzichtspagina met alle opdrachten vind je hier.

De opdrachten van mei 2021

Als je hulp nodig hebt, lees ik het graag in de groep.  Er is geen goed of fout. Doe het lekker hoe jij het wil en plaats jouw uitwerking in de groep. Het gaat om de ontspanning en het ontdekken, niet om het perfecte eindresultaat.  Je kan jouw tekening delen in de groep. 

Veel plezier!

Esther 

Kleine tekenopdrachten: knuffel

kleine tekenopdrachten

Het is nog even lastig om in het echt te knuffelen, maar zo mag het wel! Maak vandaag een mooie knuffeltekening en deel die met #tekeningvandedag

Veel plezier!

Kleine tekenopdrachten: zingen

kleine tekenopdrachten

Bij ons in de tuin zitten spechten. Ik vind dat zo’n mooie vogel! Lees hier meer over dit beestje. Als je een beetje oplet, hoor je heel veel verschillende vogelgeluiden. Welke vogel hoor jij regelmatig zingen?

Kleine tekenopdrachten: wijsheid

kleine tekenopdrachten

Wat is wijsheid voor jou? Hoe zou je dat weergeven? Voor mij staat een uil voor wijs. Omdat we allemaal wel wat wijsheid kunnen gebruiken, is dat het thema van de dag.

PS: de nieuwe creatieve maand is van start gegaan, over Rosina Wachtmeister. Je kan je er nog voor aanmelden.

Kleine tekenopdrachten: smily

kleine tekenopdrachten

Maak vandaag een tekening met Smilies/smilys (geen idee hoe je dat meervoudig schrijft).

PS: de nieuwe creatieve maand is van start gegaan, over Rosina WachtmeisterJe kan je er nog voor aanmelden.

Kleine tekenopdrachten: vijf

kleine tekenopdrachten

Deze tekening maakte ik met vijf kleuren. Kies vijf kleuren die jou aanspreken vandaag en het materiaal van je keuze (ik gebruikte stiften) om een tekening te maken. Ik tekende paddenstoelen, bloemen en een vogeltje, geïnspireerd door mijn tuin.

PS: de nieuwe creatieve maand is van start gegaan, over Rosina Wachtmeister. Je kan je er nog voor aanmelden.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Kleine tekenopdrachten: tent

kleine tekenopdrachten

Over een paar dagen ga ik kamperen met mijn jongste zoon. Daar heb ik veel zin in. Wij slapen gewoon in een tent. Dus dat is de opdracht van vandaag. Een tent: circus, wigwam, wat jij maar kan verzinnen. Veel plezier. De kleurplaat kan je hier downloaden en inkleuren, als je dat liever doet!

PS: de nieuwe creatieve maand is van start gegaan, over Rosina Wachtmeister. Je kan je er nog voor aanmelden.

Kleine tekenopdrachten: boss

kleine tekenopdrachten

Soms is het goed voor mij om me dit te realiseren, voordat ik me weer laat meeslepen in weet-ik-veel-welk goed idee. Wat is voor jou een belangrijke reminder?

 

Scroll naar top