Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: herhaling

Al een tijd ben ik bezig aan de illustraties voor een kinderboek. Ik was totaal niet tevreden over het eindresultaat van mijn tekenwerk. De losse plaatjes gingen wel maar het geheel was niet zoals ik voor ogen had. Daarom ben ik alles opnieuw aan het tekenen! Daarom vandaag; herhaling. Kies eens een tekening uit die je eerder hebt gemaakt om die nog een keer, met aanpassingen, te tekenen. Over welke versie ben je het meest tevreden? Ik over mijn tweede versie.


En wist je dat we met de tekenaars van de dag een magazine hebben gemaakt, dat je krijgt bij het verrassingspakket? De opbrengst van dit pakket gaat naar Oekraïne. Zo kunnen we met onze tekeningen een positieve bijdrage leveren!

Ik ben benieuwd hoe jouw tekening van vandaag wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: herhaling

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *