Ontvang vele gratis verrassingen
Schrijf je in voor de leukste nieuwsbrief van Nederland!

Elke week een creatieve verrassing zoals goodies, planners, kleurplaten, de laatste blogberichten en nog veel meer. De eerste superleuke verrassing komt na drie dagen in je mailbox.

Invalid email address
Ik ga zorgvuldig met je gegevens om. Je kan je altijd weer uitschrijven.

4 thoughts on “Hoe gaat het met je?

 1. Fijn om te lezen dat je je ondanks dippies toch wel goed voelt!
  Soms overvalt me ineens een somber moment, bij mij zijn het gelukkig dan maar alleen momenten. Maar het zijn vaak wel stomme momenten. Als ik het druk heb, als ik alleen 300 kilometer in m’n auto zit (dan zet ik dus snel muziek op om weer vrolijk te worden, ik rijd niet altijd met muziek aan). Soms vraag ik me af of ik nog wel gevoel heb… (maar ik weet dat dat wel zo is) als ik naar mijn idee anders reageer op een naar bericht dan “normaal” zou zijn. Wat zijn gevoelens toch ingewikkelde systemen!

 2. Beste Eshter, het is heel goed om een stap terug te doen als het even niet gaat. En vooral heel fijn dat het lukt om dat op tijd bij jezelf te herkennen. Ik heb daar ook heel veel moeite mee, en ben daar door een aantal jaren in een heftige burn out terecht gekomen. Nu ken ik de signalen die aangeven dat het genoeg is en kan ik gelukkig meestal op tijd bijsturen, maar het blijft een leerproces. Heel veel sterkte met jouw leerproces en geniet van zoveel mogelijk kleine dingen en gun het jezelf. Liefs Yvonne

 3. Lieve Esther,
  Ik ben hooggevoelig en ik herken in mezelf de donkere momenten van depressiviteit die soms zomaar toeslaan. Ik ken ook de zonnige kanten van mijn gevoeligheid zoals mijn inlevingsvermogen. Ik begrijp mijn gevoelswereld en kan me ook inleven in jouw wereld van stemmingen. De laatste tijd ben ik mijn creatieve kant aan het ontdekken. Ze brengen me inzicht en wonderlijke momenten.
  Ik zie ook jouw creatieve kwaliteiten (en van je kinderen). Wat een talent ben jij! Je creatieve uitingen ze zijn bijzonder, dat maakt jou speciaal. Die kwaliteit geeft jou steun bemerk ik maar niet alleen jou ook de mensen die zich bij jou aansluiten in schrijven en andere creatieve uitingen. Zie eens naar de mensen die je in liefde omringen. Zoooo bijzonder.
  Liefs
  Guus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *