Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Jane Austen

Inspirerend: Jane Austen

Ben je ook zo dol op de boeken van Jane Austen, of op de films die van haar boeken gemaakt zijn? Pride and Prejudice heb ik zelf diverse keren gelezen en ook de film bekeek ik meerdere keren (mijn voorkeur heeft de versie van 1995, met Jennifer Ehle en Colin Firth. Welke versie heeft jouw voorkeur?)

Ik houd van de sfeer in de film van het Engeland zoals het toen was, alhoewel het voor veel mensen ook een heel harde tijd was, dat realiseer ik me ook heel goed. Ik heb al diverse keren een tekening of schilderij gemaakt van een Engelse cottage vol rozen en met prachtige bloemen in de borders. Ook in mijn nieuwe roman, Carrousel, maak ik een uitstap naar Oxford en Dover en mijn nieuwe kinderboek speelt zich af in Londen. Toeval? Vast niet!

Met mijn gezondheid gaat het momenteel iets minder goed (niet depressie gerelateerd, dit keer ;), er wordt aan gewerkt) maar door het lezen van deze boeken of het maken van kleurrijke illustraties kan ik even afstand nemen van de werkelijkheid en een uitstapje maken naar een andere, op dat moment fijnere, wereld. Heerlijk, ontspannen en helend.

Jane Austen verrassing

In mijn winkel is het Jane Austin journal verkrijgbaar met het thema liefde en vriendschap. Prachtige quotes uit de boeken en films van Jane Austin, mooie plaatjes om uit te printen en in je journal te plakken, om je te laten inspireren tot een verhaal of een tekening. Het journal bestaat uit 34 verschillende pagina’s om zelf uit te printen. De quotes zijn in het engels.

Je krijgt een PDF als download, die je voor eigen gebruik zo vaak mag uitprinten als je wilt.

Zo krijg je op een eenvoudige manier wat creatieve tijd voor jezelf. Wil je meer creatieve tijd? Schrijf je dan in voor het creatief jaar. Voor een vast bedrag per jaar krijg je elke maand een creatieve workshop, online, plus heel veel extra’s.

Als verrassing voor mijn bloglezers, en dat zijn er veel, hierbij vast een voorproefje van dit mooie journal. Deze zit niet in het journal dat je kan kopen, dus het is een extraatje speciaal voor jou. Print het uit, knip de journalpage op maat (A5) en plak hem in je journal, dagboek of agenda.

Voor de nieuwsbrieflezers heb ik zoals altijd op vrijdag een extra verrassing. Die vind je hier.

Jane Austen

1 gedachte over “Inspirerend: Jane Austen”

  1. Zo herkenbaar. Jane Austen, heerlijk daar kan ik me echt in verliezen. En natuurlijk Jane Eyre en Little Women. Wat je zegt, die tijd en de romantiek.
    Krijg er al weer zin in. Prachtig hoe deze blog dat gevoel gelijk weer naar boven haalt. Dank je Esther. 👍🏻

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *