Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: plantenplankje

Teken vandaag een plantenplankje. Planten kunnen ook in huis zorgen voor een goede sfeer en de zuivering van lucht, wist je dat? De ene plant heeft meer zuiverende eigenschappen dan de andere, dus als je de keuze hebt, is dat dat een goed aandachtspunt. De Chlorophytum Atlantic is er een voorbeeld van. Bijna niet dood te krijgen en als je af en toe wat water geeft, groeien er nieuwe stekjes aan de uiteinden van de stengels. Zo heb je al snel veel planten. Als je bij mij in de buurt bent, mag je een stekje komen halen. Gratis!

Ik ben benieuwd hoe jouw tekening van vandaag wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: plantenplankje

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *