Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: regen

Mijn dagindeling bevat altijd een wandeling, vandaag in de regen. Wie al wat langer met mij meereist met de tekening van de dag, weet dat vast al. Ik werk een paar uur en ga dan naar buiten. Dom genoeg had ik niet echt op het weer gelet. Het goot! Ik aarzelde even: wel of niet gaan. Uiteindelijk besloot ik om niet te flauw te zijn en gewoon te gaan. Dat was heerlijk, alhoewel wel wat fris, en het leverde een prachtig plaatje op: de druppels van de regen in het water. Wat een kunstwerk. Daarom: teken vandaag iets met regen. En maak er iets moois van. Regen is niet fijn, maar het regenwater hebben we keihard nodig.

Ik ben benieuwd hoe jouw tekening van vandaag wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: regen

regen

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *