Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: tekenen lief diertje

Het was een drukke dag voor mij. Morgen is de boekpresentatie van de kleurrijke schrijvers, in de Droomvallei tuin. Ik verheug me erop, maar het is ook een hele organisatie. Ik was best moe, gisterenavond, maar wilde toch de tekening van de dag maken. Ik had behoefte aan lief en zacht. Vandaar dat ik besloot om een lief diertje te tekenen, dit konijntje. Ik werd er blij van. Ik hoop jij ook. Kies je vandaag ook een lief diertje uit om te tekenen?

Ik ben benieuwd hoe die van jou wordt. Deel je hem in de groep? Veel plezier!

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen.

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: tekenen lief diertje

tekening van de dag tekenen lief diertje

Online tekenschool

Ik ben bezig met het opzetten van een nieuwe cursus: Tekentechniek. Zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan nog!
Mocht je liever betalen in zes termijnen, laat het mij dan even weten. Dat kan namelijk ook!

Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *