Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: pinguin

Het was een lastig dagje voor mij, met veel pijn, maar toch maakte ik een kleine tekening van de dag, de pinguin Anouska. Ik zag haar in een programma over een dierentuin. Ze was ruim drie maanden oud. Al die maanden stond ze aan de rand van het water, te kijken naar de andere dieren, zonder dat ze erin durfde. Tot … steeds een beetje dichterbij … en uiteindelijk: huppetee! Erin. Gaaf, vond ik dat. Dus: als je iets lastig vindt: geef het de tijd. Blijf kijken, oefenen … ooit lukt het. Vast.

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!1 gedachte over “Tekening van de dag: pinguin”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *