Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: torens en lantaarns

Met jongste zoon was ik in Antwerpen, waar we onder andere een museum bezochten, de MAS. Daar zagen we in een tentoonstelling het oude spel draken en ladders. Via een ladder mag je extra omhoog, via de draken ga je omlaag. Ontwerp een spel van jouw omgeving waarin je dit principe toepast. Als je het op een groot vel papier doet, kan je het nog echt spelen ook! Ik heb gekozen voor torens (extra omhoog) en lantaarns (extra omlaag). Ik had niet mijn beste dag, maar uiteindelijk vind het toch best leuk geworden. Mooier uitwerken kan altijd nog! Alleen of samen.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: torens en lantaarns

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *