Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: vervoer

Gisteren was ik de hele dag op pad naar de uitgeversdag georganiseerd door Marelle Boersma, waar ik als expert (uitgever bij Droomvallei Uitgeverij) aanwezig was. Ik was met de trein gegaan, omdat ik door persoonlijke omstandigheden (wachtend op een operatie die door de grote drukte in de ziekenhuizen niet door kan gaan) erg laag in mijn energie zit en de files op de terugweg niet echt zag zitten als ik met de auto zou gaan. Het was een lange reis van Breda naar Wageningen, maar wel lekker rustig. Ik heb de reis weergegeven in een tekening. Je ziet zo een beetje wat ik allemaal mee heb gemaakt. Vandaag tekenen we daarom iets met vervoer. De benenwagen, een luchtballon, een slak, wees creatief.

Ik ben benieuwd hoe die van jou wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: vervoer

vervoer

Online tekenschool

Ik ben bezig met het opzetten van een nieuwe cursus: Tekentechniek. Zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan nog!
Mocht je liever betalen in zes termijnen, laat het mij dan even weten. Dat kan namelijk ook!

Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *