Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: vogeltjes

Het is droedel donderdag en vandaag is het thema vogeltjes. Ik geef toe, ik ben een beetje doorgeslagen met mijn droedelen, maar ik had er weer zo veel plezier in. Droedelen is bijna gedachtenloos lijntjes trekken op het papier met een materiaal dat je voorhanden hebt, potlood, balpen of stift. Zo groeit je tekening steeds verder. Als je geen zin hebt om te droedelen, teken je gewoon een vogel zoals jij dat wilt. Want alles mag, niks hoeft.

Misschien weten jullie dat ik ook boeken schrijf, kinderboeken, maar ook voor volwassenen. Mijn laatste boek, Carrousel, staat op de longlist voor de Hermusthrilleraward, hoorde ik! Het was eerder al gekozen tot een van de 50 beste thrillers van 2020-2021. Zo gaaf!

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: vogeltjes

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *