Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Gepersonaliseerde Mokken (210 ml)

15,00

Gepersonaliseerde Mokken (210 ml)

Geniet van elke slok koffie of thee met een mok die speciaal voor jou is gemaakt. Onze gepersonaliseerde mokken bieden niet alleen een uniek design naar keuze, maar dragen ook jouw persoonlijke stempel. Perfect voor thuis of als een attent cadeau.

Hoe te bestellen:

  1. Kies Je Afbeelding(en): Selecteer 1 of 2 designs uit onze collectie. Kies je voor één afbeelding, dan plaatsen we deze aan beide zijden van de mok.
    • Bovenste Rij: Sneeuwklokjes, Pompoen, Blauwe druifjes, Vogels
    • Onderste Rij: Fenix, Tulpen, Zon/maan, Paddenstoelen
  2. Personalisatie: Geef de naam op die je op de mok wilt hebben, inclusief voorkeur voor lettertype en kleur. De naam wordt verticaal tussen de afbeeldingen geplaatst.
  3. Bestelling & Betaling: Na je bestelling en betaling (verzendkosten €6 per bestelling in Nederland, € 10 in Europa) sturen we je unieke mok(ken) via pakketpost toe.

Onderhoudsinstructies: Voor een langdurige kwaliteit raden we handwas aan, hoewel onze mokken officieel geschikt zijn voor gebruik in de vaatwasser en magnetron.


Veelgestelde Vragen (FAQ)

Q: Kan ik meerdere namen op een mok laten zetten? A: Ja, dit is mogelijk. Vermeld duidelijk de namen en de gewenste volgorde wanneer je je bestelling plaatst.

Q: Hoe lang duurt het voordat ik mijn mok ontvang? A: De productie van de mok neemt doorgaans 3-5 werkdagen in beslag. Verzending binnen Nederland duurt 1-2 dagen na verzending.

Q: Zijn de mokken breekbaar tijdens de verzending? A: We verpakken onze mokken zorgvuldig om breuk tijdens het transport te voorkomen. Mocht er toch schade zijn, neem dan binnen 48 uur contact met ons op voor een passende oplossing.

Q: Kan ik een ontwerp volledig op maat aanvragen? A: Absoluut! We staan open voor volledig gepersonaliseerde ontwerpen. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Afbeeldingen waaruit je kunt kiezen:

Bovenste rij    1. Sneeuwklokjes 2. Pompoen 3. Blauwe druifjes 4. Vogels

Onderste rij    5. Fenix 6. Tulpen 7. Zon/maan 8. Paddenstoelen

mok op maat: kies jouw afbeelding
mok op maat: kies jouw afbeelding

 

 

Gewicht 0,5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Gepersonaliseerde Mokken (210 ml)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *