Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: zonnebloemen

Teken vandaag zonnebloemen. Eén mag natuurlijk ook! In de groep gaf ik een korte live over hoe je een zonnebloem kan tekenen. Onze haantjes waren erbij. Ja, die lopen binnen. Ik heb ze vier jaar voor mijn verjaardag gehad. Drie hennenkuikens, zei de fokker. We noemden ze Alice, Nya en Lauren. Omdat het koud was, zaten ze binnen. Als ik zat te werken, sliepen ze in mijn nek en al snel volgden ze me overal in huis. Als het warmer was, zouden ze naar buiten gaan. Al snel bleken het drie hanen … Lauren verhuisde naar een hennenstel, Alice en Nya bleef. Onze buurman was niet dol op het gekraai dus ze mogen buiten zolang ze rustig zijn. Het hok staat binnen. Ze lopen in en uit. Natuurlijk moeten we wel eens een poepje opruimen, maar met een laminaatvloer, natte doekjes en een dweil is dat prima te doen. Ze horen echt bij ons leven. Dus … vandaar de haantjes in de video over het tekenen van zonnebloemen.

Wist je dat we met de tekenaars van de dag een magazine hebben gemaakt, dat je krijgt bij het verrassingspakket? De opbrengst van dit pakket gaat naar Oekraïne. Zo kunnen we met onze tekeningen een positieve bijdrage leveren!Ik ben benieuwd hoe jouw tekening van vandaag wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: zonnebloemen

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *