Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

checklist fijne tekenmaterialen

Fijne tekenmaterialen: mijn tips

Er wordt mij vaak gevraagd wat ik fijne tekenmaterialen vind. Daarom heb ik een checklist gemaakt met mijn favoriete materialen. Die kan je uitprinten en meenemen naar de (web)winkel.

Ik heb gekozen voor deze materialen omdat ze
– betaalbaar zijn
– prettig werken
– een goede prijs-kwaliteitverhouding hebben. Zo hebben de potloden veel pigment, waardoor ze goed kleur afgeven, en zijn de stiften ook zonder dop acht weken bruikbaar. Dat vind ik prettig aan materialen.

Als je kiest voor deze set materialen, kan je al veel mooie tekeningen en kunstwerken maken. Ze zijn een aanrader voor beginners en gevorderde tekenaars.

Bij inspiratie staan een aantal tips genoemd. De tekening van de dag vind je hier. Elke dag deel ik een kleine tekenopdracht waar je aan mee kan doen. Als je wil, kan je de uitwerking delen in de facebookgroep. Daar kan je mij ook vragen stellen, ik ben regelmatig aanwezig.

Het creatieve jaar vind je hier. Elke maand staat een kunstenaar centraal waardoor we ons laten inspireren. Je krijgt een creatieve workshop en heel veel leuke extra’s zoals printables en tips. Je kan je inschrijven per maand of voor een heel jaar.

Checklist fijne tekenmaterialen

fijne tekenmaterialen, mijn tips voor goede en betaalbare materialen.

Ben je al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland? Nee? Dat kan hier. Je ontvangt wekelijks leuke creatieve verrassingen en tips.

1 gedachte over “Fijne tekenmaterialen: mijn tips”

  1. Hoi, wat leuk. Misschien kan je hyperlinks van maken, bij de materialen. dan klik je gelijk door naar de winkel…
    Lieve groet, Annette

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *