Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

genieten van de zomer

Genieten van de zomer

Oudste zoon heeft nu al last van de hitte, maar ik ben erg aan het genieten van de zomer. Ik houd wel van de lange, zonnige dagen, de vele vlinders die langs komen fladderen, de katten die lui uitgestrekt tussen de planten liggen en de haantjes die een zandbadje nemen (en zich vervolgens midden in de woonkamer uitschudden).

Ik maak mijn binnenwerk zo snel mogelijk af om buiten verder te gaan. Ik ben bezig met het illustreren van het boek van Roos, dus dat kan heel goed.

Vanaf morgen ben ik er een weekje tussenuit. Ik ga naar Texel, op schrijfreis met dé kleurrijke schrijfcoach Jolanda Pikkaart. Al ga ik daar dus niet schrijven, maar tekenen, want het boek van Roos is nog lang niet af. Het is een boek dat haar en mij erg aan het hart gaat dus ik vind het heel fijn om eraan te werken.

Genieten van de zomer

We mogen weer meer, dat is fijn! Ik ben vooral blij dat de kinderen weer naar school kunnen. Ik denk dat het fijn is als ze weer wat regelmaat terugkrijgen, ook al is het voor sommigen nog maar een paar weken tot de vakantie.

Ik ben druk bezig met mijn creatieve school. Ga er vooral eens kijken, want er zijn ook een aantal gratis cursussen bij. De nieuwste cursus is de ‘teken jouw wereld-challenge’. In zeven stappen ga je jouw wereld tekenen. Er hoort een mooi werkboek bij dat je kan downloaden en zo vaak gebruiken als je maar wilt. Want het is een leuke challenge om regelmatig te herhalen. Ik teken mijn wereld meerdere keren per jaar en hij is altijd anders. Ik verwerk erin wat op dat moment belangrijk is en zo is het een soort van een dagboek.

De cursus kan je hier bestellen.

In ieder geval heb ik een leuke verrassing gemaakt voor jullie, om de zomer te vieren. Sla hem op, print het uit en maak er iemand mee blij.

En nu lekker genieten van de zomer!

PS: de verrassing voor de nieuwsbrieflezers vind je hier. Nog niet ingeschreven?

Doe dat dan snel!

Inschrijving voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *