Creatieve tijd voor jezelf

gratis kaart printable

Gratis kaart printable: tijd voor een drankje

Deel dit met je vrienden

Van mij, voor jou: een gratis kaart printable. Mijn vakantie in Frankrijk is weer voorbij (snik, wat was het fijn) en het kriebelt weer om te gaan beginnen. Er staat veel leuks op de planning, waaronder enkele koffieafspraken om bij te praten met mensen die ik al even niet meer heb gezien. Leuk!

Ook komen er leuke workshops aan. Zo geef ik aanstaande woensdag de online tekenworkshop over de kunststijl glas in lood, en maken de deelnemers aan de workshop elk een mooi kunstwerk.

Gewoon met zwarte pen en viltstift! Zo makkelijk kan het zijn. Je kan nog meedoen, als je wilt, of als je het later leest, de replay volgen!

Ook gaat op 1 september de techniekcursus van start, met als eerste thema tekenen met potlood. Leuk!! In de vakantie ben ik al een beetje aan het voorbereiden geslagen, zodat ik goed van start kan gaan.

Al mijn cursussen zijn te vinden in teachable. Inschrijven kan via de winkel.

gratis kaart printable

Je kan de kaart downloaden, uitprinten en opsturen. Aan mij bijvoorbeeld :).

gratis kaart printable

Verrassing nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers krijgen een extra verrassing, zoals elke week.

Die vind je hier! Het wachtwoord staat in de meest recente nieuwsbrief.

2 reacties op “Gratis kaart printable: tijd voor een drankje”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top