Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: inspiratiemagazine

Deze tekening geeft aan waarom ik de actie met het inspiratiemagazine voor Oekraïne ben begonnen. Ik schreef als eens vaker dat er naar mijn mening nooit genoeg liefde in de wereld is en een van de illustratoren van Droomvallei Uitgeverij, Francien van Lang, met wie ik het mooie kinderboek ‘De koningin met groen haar’ maakte, onderstreept dat nog eens met haar tekening in het inspiratiemagazine.

Ik zet mij al vele jaren in voor mensen die het moeilijk hebben, zowel in Nederland als in het buitenland. Met Elsbeth de Jager maakte ik de serie “Jamil & Jamila” en samen bezochen we vele vluchtenlingenkampen in Turkije, Libanon en Griekenland. Ik vind het echt onbegrijpelijk wat mensen elkaar aandoen, en met name ook waarom. Om geld. Om macht. Ik kan er met mijn pet niet bij.
Ook nu weer in Oekraïne. Als het al waar is dat daar de bevolking gered moet worden (klinkt mijn twijfel door in deze zin? Goedzo) dan snap ik niet dat dat moet gebeuren door het smijten van bommen op woonwijken en het leggen van mijnen op vluchtroutes, om maar wat voorbeelden te noemen.

Daarom dit verrassingspakket. De drukker is aan het werk en al vanaf morgen kunnen de pakketten worden klaargemaakt. Bestel de jouwe en je kunt dit weekend al genieten van alles wat ik voor je in petto heb in het pakket. met veel dank aan de tekenaars van de dag én de auteurs/illustratoren van Droomvallei Uitgeverij.


En wist je dat we met de tekenaars van de dag een magazine hebben gemaakt, dat je krijgt bij het verrassingspakket? De opbrengst van dit pakket gaat naar Oekraïne. Zo kunnen we met onze tekeningen een positieve bijdrage leveren!

Maak vandaag een tekening rondom ons mooie inspiratiemagazine. Want liefde is er (nooit) genoeg!

Ik ben benieuwd hoe jouw tekening van vandaag wordt.

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen onder het bericht van vandaag. Ook als je een tekening maakt met een ander thema mag dat uiteraard daar gedeeld worden! Het gaat om het tekenen, het ontspannen, het rustmomentje voor jezelf!

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS: Weet jij al dat ik een online tekenschool heb? Er zijn wel meer dan 50 redenen waarom mijn cursisten dol zijn op de cursussen die ik aanbied. Je leest ze hier.

Tekening van de dag: inspiratiemagazine

Online tekenschool

De cursus tekentechniek is een aanrader voor iedereen die meer wil weten van de technieken achter het tekenen en schilderen. Kijk maar eens hier: Tekentechniek. Het is zo leuk!! Een workshop, een werkboek en een faceboekgroep. Aanmelden kan altijd!
Het is een kleurrijke en inspirerende tekenschool, geschikt voor jong en oud. Neem vooral eens een kijkje! Er zijn ook gratis cursussen. Hieronder wat plaatjes uit het werkboek voor de eerste module van de techniekcursus. Gaaf he?

Tekencursus techniek: hoe kan je beter leren tekenen?

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland?

Regelmatig leuke tips en verrassingen direct in jouw mailbox. Schrijf je snel in :).

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!1 gedachte over “Tekening van de dag: inspiratiemagazine”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *