Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

inspirerende tekenworkshop

Inspirerende tekenworkshop

Elke maand geef ik in het kader van mijn creatieve jaar een inspirerende tekenworkshop. Er staat steeds een andere kunstenaar centraal waardoor we ons laten inspireren. Deze maand was het de Spaanse schilder Miro en het leverde prachtige kunstwerken op van de deelnemers.

Ik maak elke maand een video over de kunstenaar waarin je hem beter leert kennen. We kijken naar de ontwikkeling van de kunstenaar in de loop der jaren en tijdens de inspirerende tekenworkshop maken we daar een kunstwerk mee. Dit zijn de resultaten van de workshop van 10 maart 2021. Hoe prachtig zijn de resultaten! Kijk maar snel!

Inspirerende tekenworkshop

FAQ creatief jaar

Heb je veel tekenervaring nodig voor het creatief jaar?
Antwoord: Nee. Iedereen kan meedoen. De opdrachten zijn voor beginners en gevorderden.

Is het bedrag van 124,95 euro per maand?
Nee, dit is het bedrag per jaar. Je betaalt eenmalig 124,95 euro en wordt dan een jaar lang voorzien van tekeninspiratie, een online tekenworkshop per maand en nog veel meer.

inspirerende tekenworkshop

Wie geeft de cursus?
De cursus is gemaakt door Esther van der Ham. Zij heeft de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach afgerond in 2011. Daarna volgde ze diverse aanvullende tekenopleidingen. Ze heeft veel boeken geschreven en geïllustreerd.

Wat heb je nodig voor de cursus?
Je kan meedoen met de tekenmaterialen die je in huis hebt, zoals pen, papier, potloden en stiften. Het is mogelijk een creatief pakket aan te schaffen via de website, maar het is zeker niet verplicht.

Moet ik me voor een jaar inschrijven?
Nee, je kan ook een maand meedoen om te kijken of het je bevalt.

Kan ik me alsnog inschrijven voor een maand die al voorbij is?
Dat kan. Het mogelijk om de voorgaande maanden alsnog achteraf aan te schaffen. Ook dan krijg je toegang tot de gegeven workshop. Het is dan uiteraard niet live. Je krijgt alle informatie en extraatjes die de deelnemers aan die maand ook hebben gekregen.

Wanneer kan ik beginnen met de cursus?
Je kan op elk moment van de cursus beginnen. Je wordt direct toegelaten in de ondersteunende facebookgroep en kan meedoen aan de workshop van die maand, als die nog niet geweest is.

esther van der ham

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *