Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

kleurrijk boekengala

Kleurrijk boekengala en gratis poster

De inhoud van dit bericht

Deze hier (Esther dus) zit in de lappenmand, en niet zo’n beetje ook, maar desondanks ben ik druk bezig met de voorbereidingen voor het kleurrijk boekengala op 10 april 2021. Een ingreep/operatie in het ziekenhuis is aanstaande, maar door het Corona gebeuren kan dat nog wel even duren. Op de tanden bijten en doorzetten geblazen dus. En ondertussen aan mooie dingen werken!

Kleurrijk Boekengala 10 april 2021

Ik kijk naar wat ik wel kan. Zo maakte ik mooie posters voor de Kleurrijke schrijvers die op 10 april hun boeken gaan presenteren in een bijzonder Kleurrijk Boekengala. Ook mijn prentenboek, dat ik maakte met illustrator Ewald Stuer, zal dan verschijnen. Ik maakte het boek op in indesign, waardoor het meteen ging leven. Dat geeft weer een beetje energie. We zijn echt iets heel leuks aan het voorbereiden voor deze dag, waardoor het, ondanks Corona, gewoon door kan gaan.

kleurrijk boekengala 10 april 2021

Een leuke verrassing

Ik heb weer een leuke verrassing voor jullie: een mooie vlinderposter met mijn favoriete vlinder daarop: de koninginnepage. Ik hoop haar dit jaar in onze tuin te mogen begroeten. Deze poster kan je uitprinten en ophangen. Als je je wil laten inspireren door de quote, doe dan mee aan de tekening van de dag. Het is gratis, maar levert je veel op! Mijzelf in ieder geval wel.

in de lappenmand

Verrassing voor de nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers leg ik altijd net wat extra in de watten met een verrassing op vrijdag. Ook vandaag is die er weer. Het wachtwoord staat in de nieuwsbrief. Je kan de verrassing vinden op deze pagina.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *