Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

sinterklaas kleurplaat

Sinterklaas voorpret

Voor veel mensen zal het sinterklaasfeest dit jaar anders verlopen dan andere jaren in verband met Corona. Ook voor ons hebben de maatregelen nogal wat consequenties, niet in het minst omdat we een lief familielid hebben dat veel zorg nodig heeft en waarvoor we gezond willen blijven.

Sinterklaas anders dan anders: zoomterklaas

Maar goed, de voorpret voor sinterklaas is er niet minder om. We kijken het sinterklaasjournaal en lachen om de grapjes die gemaakt worden. Ook kijken we hoe we toch met z’n allen sinterklaas kunnen vieren. De jongens zijn inmiddels volleerd online-les-volgers. Dus mogelijk houden wij een zoomterklaas: een online happening. Tja, je moet wat!

De nieuwsbrieflezers ontvingen vandaag een verrassing die daarmee te maken heeft. Ik kreeg al veel enthousiaste reacties over mijn nieuwsbrieven, dat is zo fijn! Ik beleef veel plezier aan het maken en ik ben blij dat het op prijs wordt gesteld. Alle verrassingen die ik voor jullie heb (dus ook voor degenen die geen nieuwsbrief ontvangen) staan hier.

Ik heb een sinterklaaskleurplaat gemaakt. Zelf ben ik hem aan het schilderen geweest. De kleurplaat kan je hier downloaden. O, en ik heb Sinterklaas Nya erbij getekend. Wat voor moois maak jij ervan? Of je (klein)kinderen? Buurkinderen? Neefjes? Nichtjes?

Vind je het leuk om regelmatig gratis goodies te ontvangen? Schrijf je dan in voor de creatieve nieuwsbrief!

Veel creatief plezier ermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *