Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

online tekenworkshop engeltje tekenen

Online tekenworkshop engeltje tekenen

Als voorbereiding op de kerstdagen ben ik allerlei leuks aan het maken voor in mijn winkeltje. Ik wilde graag een engeltje tekenen, maar niet te braaf. Op facebook deelde ik onderstaande engel. Er waren veel mensen die vroegen of ik het hen ook kon leren om er zo een te tekenen. Vandaar:

online tekenworkshop engeltje tekenen

Online tekenworkshop engeltje tekenen

Voor mijn nieuwsbrieflezers heb ik een leuke verrassing. Maandag krijgen zij een e-mail van mij met de link naar de online tekenworkshop die ik woensdag om 11 uur ga geven via Zoom. Ja, van mijn blogje over Zoomterklaas.

Hoe werkt het om mee te doen aan de workshop?

Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Nee? Doe dat dan hier: Schrijf je in voor de creatieve nieuwsbrief!

De link naar Zoom krijg je maandag in de nieuwsbrief. Je kan er dan vast op klikken en Zoom installeren. Het is handig als je zelf een camera en microfoon hebt, maar het hoeft niet. Je kan zelfs met je telefoon deelnemen, het hoeft niet perse met de computer.

In de nieuwsbrief staat ook het password dat je nodig hebt voor de toegang tot de online tekenworkshop.

Zorg dat je een aantal witte papieren hebt (a4), een potlood, gum en puntenslijper. Eventueel een watervaste zwarte pen en kleurtjes, maar het hoeft niet. Ik ga je van alles laten zien rondom dit engeltje, want er is nog veel meer mogelijk.

Iedereen kan meedoen

De workshop is heel laagdrempelig. Iedereen kan meedoen. Meld je dus snel aan voor mijn nieuwsbrief en ontvang de link as maandag.

Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Nee? Doe dat dan hier: Schrijf je in voor de creatieve nieuwsbrief!

Meedoen is gratis voor deze workshop. Meld je dus snel aan en tot woensdag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *