Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

tekencursus Miro

Tekencursus: tekenen in lagen

Op verzoek van één van de deelnemers van de tekencursus creatief jaar heb ik een live workshop gegeven over het tekenen in lagen. Voor wie er niet live bij kon zijn, deel ik hierbij de video. Eerst zal ik, ook op verzoek, meer vertellen over het creatief jaar.

Tekencursus creatief jaar

In december 2020 ben ik begonnen aan mijn creatief jaar. Ik heb altijd veel schreven voor kinderen en volwassenen, maar dit jaar ga ik vooral tekenen. Er waren enthousiastelingen die met me mee willen doen en daar is het creatief jaar uit ontstaan.

Elke maand staat een andere kunstenaar centraal. In december was het Hundertwasser, in januari Vincent van Gogh en deze maand Gaudi. De komende maand blijven we in Barcelona, omdat dan Miro centraal staat.

Je krijgt informatie over de kunstenaar die in die maand centraal staat, een live online workshop waarin we een kunstwerk bekijken en maken en je krijgt allerlei tips over tekenen en schilderen. Je kan je vragen stellen en met een beetje geluk krijg je nog een antwoord ook.

Doe je mee? Je kan meedoen voor één maand of voor een heel jaar. Je houdt toegang tot die maand, dus je kan de workshops van die maand altijd nog terugkijken.

Tekenen in lagen: de video.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *