Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Tekening van de dag: sprookjesbos

Al bijna negen maanden verzin ik een tekening van de dag. Het is echt niet zo dat ik in de ochtend al bedenk wat de tekening gaat worden. Vandaag had ik geen idee. Zelfs om half acht in de avond nog niet. Ik was moe, de hele dag op pad geweest met jongste zoon, gekookt, wasjes gedaan … druk dus. En geen inspiratie, want een wasmachine als tekening van de dag leek me niks.

Ik dacht aan het naderende onweer, de lekkere zomerdag, de herfst die aanstaande is, mijn verjaardag. Paddenstoelen, daar had ik zin in, om die te tekenen. Zo begon het. En voordat ik het wist … was er een sprookjesbos. Nou ja, twee uur later. Nog geen onweer, wel naar binnen gegaan ivm het donker. Stukken vrolijker was ik. Grappig he.

Hoe ziet jouw sprookjesbos eruit?

kleurplaat sprookjesbos

tekening sprookjesbos

Er is een leuke facebookgroep voor de tekening van de dag. Daar mag je jouw tekening delen.

Veel plezier! Fijne dag en groetjes Esther

PS Hier de vorige tekeningen van de dag:

vakantiebloem

ridders

uithangbord

Alle tekeningen

zomerboeket

Krachtplek

raam

dambord

wegwijzer

Stickers

brug

Dieren

Blauw

enjoyhttps://creatievetijdvoorjezelf.nl/tekening-van-de-dag-enjoy/

tekening van de dag: punten

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *