thrillergids vriendin

Carrousel bij beste vrouwenthrillers in thrillergids Vriendin

Wat een ongelooflijk, groot nieuws. Mijn nieuwste boek, deel vijf in de C-serie is één van de 50 beste vrouwenthrillers in de Thrillergids Vriendin. Dit is het tijdschrift dat het weekblad Vriendin heeft uitgegeven in samenwerking met de site Vrouwenthrillers. Hoe fantastisch is dat, en ook het oordeel dat erbij staat in de gids:

Het is een geweldige psychologische thriller die je raakt.

Het voelt als een kroon op mijn tienjarige schrijverschap, waarin vele kinderboeken verschenen én de C-serie. Boeken met thema’s die uit mijn dagelijks leven zijn gegrepen. Ook bij deel vijf in de C-serie is dat het geval. Het boekidee ontstond uit een gesprek tijdens een etentje bij onze favoriete Chinees, najaar 2019. En nu dit …

Daarom vier ik feest, samen met jou. Ik geef de komende maand elke week een boek weg aan een van mijn nieuwsbrieflezers. Schrijf je snel in als je daarvoor in aanmerking wil komen. Als je mijn boeken al hebt, kan je het weggeven aan iemand die ze nog niet heeft. Welk boek je krijgt, is een verrassing.

Houd de komende vrijdagen dus goed je mailbox in de gaten. Op 2 juli, 9 juli, 16 juli en 23 juli is de mail extra feestelijk, want ook de gewone verrassingen gaan door.

carrousel vrouwenthriller

Feest! Mijn boek Carrousel één van de beste vrouwenthrillers

Vier het feest mee en schrijf je in voor de nieuwsbrief. De komende weken geef ik elke week een boek weg aan mijn nieuwsbrieflezers. Schrijf je snel in!


Thrillergids Vriendin: Carrousel bij 50 beste vrouwenthrillers

In het midden van het blad is een mooie plek ingeruimd voor mijn boek, tussen allerlei andere spannende thrillers van gerenommeerde auteurs. Zo fantastisch om daar tussen te staan. Veel dank aan de fijne mensen van Vrouwenthrillers en alle andere (proef)lezers die me al tien jaar lang steunen. Jullie zijn geweldig.

Dit neemt niemand me meer af:

Esther van der Ham is auteur van Carrousel, die hoort bij de 50 beste vrouwenthrillers volgens de thrillergids.

thrillergids vriendin
carrousel vrouwenthriller

Feest! Mijn boek Carrousel één van de beste vrouwenthrillers

Vier het feest mee en schrijf je in voor de nieuwsbrief. De komende weken geef ik elke week een boek weg aan mijn nieuwsbrieflezers. Schrijf je snel in!


Schrijf je in voor mijn creatieve school

12 gedachten over “Carrousel bij beste vrouwenthrillers in thrillergids Vriendin”

 1. Wat leuk om te zien hoe een schijnbaar eenvoudig voorval – een gesprek tijdens een etentje – aanleiding kan zijn voor een met zo’n mooie erkenning als resultaat!

 2. Marijke Witman

  Geweldig Esther. Daar mag je echt trots op zijn. Wat een geweldige prestatie. Gefeliciteerd. En dan zo’n leuke actie voor je lezers. Super. 👍🏻

 3. Absoluut ingeschreven voor die nieuwsbrief. Ik kamp met het probleem dat alle boeken die ik tegenwoordig lees ‘groeiboeken’ zijn of ‘kennis’… Mss dat het winnen van een thriller me eens terug naar pure ontspanning kan brengen.
  Proficiat met je steengoede boek, in ieder geval 😉

 4. Oh ik hou van spannende boeken. Maar tegelijkertijd vind ik het dan ook wel eng om zo een achterflap te lezen waar je inderdaad van weet : in deze situatie zitten veel mensen. Oooh dat maakt het extra spannend ♥.

 5. Proficiat ! Een echte mooie bekroning van je werk !
  Het lezen van de achterflap brengt me al op ‘t puntje van m’n stoel..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *