Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

cadeautips voor moeders - moederdag

5 cadeautips voor moeders – moederdag

Het is bijna moederdag. Voor het tweede jaar vieren we dat op afstand van onze eigen moeders, want die zijn nog altijd niet volledig gevaccineerd. We nemen geen risico, maar zoals vaker dit jaar vieren we het op afstand.
Vroeger kreeg ik met moederdag altijd een mooie knutsel van de jongens: een tekening, boekenlegger of wat dan ook. Ik heb ze allemaal nog. Ja, ik weet het, ik ben een sentimentele dwaas. Ik houd ervan. Ik kan regelmatig volschieten als ik ze weer tegenkom.

Ik weet ook dat moederdag een lastige dag kan zijn. Ook daar heb ik aan gedacht. Zie onderaan dit blog.

Hierbij mijn cadeautips, gratis en om aan te schaffen.

1. Maak iets voor je moeder

Volgens mij blijft het leuk om als moeder iets te krijgen wat speciaal voor haar gemaakt is. Dat vind ik zelf tenminste wel. Print deze kleurplaat uit, kleur hem, plak hem op een kaart en stuur hem aan je moeder. Ze is er vast blij mee!

kleurplaat moederdag

2. Ga samen een online cursus volgen

Ook op afstand kan je samen zijn. Volg bijvoorbeeld samen een online workshop of cursus. Geef een cursus cadeau of vraag het voor je verjaardag. Doe samen mee aan de tekening van de dag (dat kost niets, maar levert veel op) of doe samen mee met een creatieve maand. Het is ontspannend, rustgevend en leerzaam. Je zal ook elkaar beter leren kennen door samen een cursus of workshop te volgen.

cadeautip voor moeders

3. Geef een boek

Lezen is altijd leuk en fijn. Geef daarom eens een boek cadeau, bijvoorbeeld mijn C-serie. De boeken zijn bijna niet weg te leggen, zo schijnt het.

Alle delen zijn te verkrijgen bij de online boekwinkels, en gesigneerd via Droomvallei Uitgeverij.

Lees hier recensies deel vijf uit de C-serie., Carrousel

moederdag cadeautip

4. Stuur een kaartje

Ik heb een kaartje gemaakt dat je kan uitprinten en opsturen aan jouw (schoon)moeder. Je kan klikken op de afbeelding en kiezen voor ‘opslaan als’. Downloaden via deze link kan ook.

moederdag cadeautip

5. Als je het moeilijk hebt óf iemand kent die het moeilijk heeft

Stuur dan dit kaartje of print het uit voor jezelf. Van mij, voor jou <3.

cadeautip moederdag

Verrassingscadeau nieuwsbrieflezers

Het gratis verrassingscadeau voor de nieuwsbrieflezers vind je hier. De code staat in de meest recente nieuwsbrief. Nog niet ingeschreven?
Doe het dan snel hieronder.

Inschrijving voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *