Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

gratis kleurplaat

Gratis kleurplaat en extra knuffel verrassing voor nieuwsbrieflezers

Om de decembermaand nog wat fijner te maken, heb ik een gratis kleurplaat voor jullie gemaakt. Bij ons in huis is het kerst-enthousiasme losgebarsten. De boom staat, lichtjes hangen en de kerstmuziek schalt uit de boxen. Ondanks alle onzekerheid om ons heen met zieke familieleden en werk/school-gerelateerde lastigheden proberen we er het beste van te maken. Voor mij en mijn kinderen helpt tekenen en kleuren daar zeker bij. Net zoals leuke dingen verzinnen voor de deelnemers van het creatief jaar.

Creatief jaar

Veel plezier beleef ik ook aan mijn creatief jaar. Dit jaar staat voor mij in het teken van illustreren. Er komen een aantal boeken aan waarvoor ik de illustraties ga maken. Ik ben een illustratie-cursus aan het volgen. Met de deelnemers van ‘mijn creatief jaar’ beleef ik mooie tekenavonturen. Mocht je daaraan mee willen doen, dat kan! Voor een maand, kwartaal, halfjaar of jaar tekenplezier. Het is een kado aan jezelf waar je nog lang plezier van kan hebben.

Gratis kleurplaat

De gratis kleurplaat kan je hier downloaden. Na het uitprinten kan je hem inkleuren. Ook zit er een kaartje bij dat je uit kan printen en op kan sturen om iemand anders blij te maken. Veel plezier ermee!

Verrassing voor de nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers kunnen hun verrassing hier vinden. Het wachtwoord staat in de mail. Nog geen nieuwsbrieflezer? Meld je snel aan! Ik maak elke week een nieuwe verrassing.

gratis kleurplaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *