Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

jubileum tien jaar creatief

Jubileum: 10 jaar creatief

Tienjarig creatief jubileum

Al meer dan tien jaar geleden rondde ik de opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach af. Ik startte Droomvallei Uitgeverij, ging boeken schrijven en illustreren en gaf vele workshops voor volwassenen en kinderen.

Deze maand begint de feestmaand bij Droomvallei uitgeverij, omdat de uitgeverij tien jaar bestaat. Veel van wat ik heb geleerd komt samen in de uitgeverij. Dankzij mijn studie technische bedrijfskunde aan de TU Eindhoven weet ik hoe een bedrijf op moet zetten. Door opleidingen die ik heb gevolgd werkte ik aan het ontwikkelen van mijn teken- en schrijfvaardigheden. Zeker die tekenvaardigheden hebben grote positieve gevolgen op het beheersbaar houden van mijn depressie. Tekenen en kleuren/schilderen geeft vaak een boost aan mijn humeur. Het verzet mijn gedachten en zorgt dat ik even ergens anders aan denk. Ik creëer mijn eigen fantasiewereld in mijn illustraties. Kijk maar eens naar deze slak, die ik tekende. Ik zou hem of haar graag in de werkelijkheid eens tegenkomen. Tot het zo ver is, geniet ik ervan in mijn tekeningen.

creatief jubileum

Mijn jubileum: Creatief jaar

Ik heb mezelf een creatief jaar cadeau gedaan. Dit jaar ga ik tekenen en schilderen, me laten verrassen door wat er gebeurt in plaats van alles helemaal vol te plannen. Zoals gisteren. Ik was te voet (goed ivm mijn depressie, wandelen, buitenlucht, licht)  onderweg naar de kapper en dacht na over de vraag van één van de deelnemers of ik een leuke nieuwe tekenopdracht had.

Ik maakte een foto van wat ik op dat moment zag, bomen en riet, en zette die in de facebookgroep van de cursus, ter inspiratie. Omdat ze het erg ingewikkeld vonden, nam ik bij thuiskomst een videootje op ter ondersteuning. Hieronder heb ik hem geplaatst, zodat je je er ook door kan laten inspireren. De facebookgroep liep vol met foto’s van riet, ananas, bomen en poppetjes met wild grashaar. Ik geniet daarvan! We inspireren en steunen elkaar. Heerlijk!

Als je nog mee wil doen aan het creatief jaar: het kan! Instappen kan op elk moment, maar nu kan het nog voor een aanbiedingsbedrag. Veel inspiratie, filmpjes, uitleg en verrassingen! Het is echt de moeite waard, zeggen de deelnemers. Meld je snel aan: www.creatievetijd.com en maak gebruik van de korting voor jouw creatieve jaar!

2 gedachten over “Jubileum: 10 jaar creatief”

  1. Miriam Dubbeldam-Druijff

    Ik ben er erg blij mee dat ik de stap heb genomen om mee te doen.
    Ik had niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden maar ik word steeds enthousiaster en heb steeds meer inspiratie (soms teveel)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *