Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

kleurplaat sneeuwpret

Kleurplaat sneeuwpret

De code rood werd al even aangekondigd, dus ik maakte vast een kleurplaat sneeuwpret. Wij houden wel van sneeuw: sleeën, sneeuwpoppen maken, wandelen in de sneeuw … alles met beleid natuurlijk want ik ben ook een keer goed uitgegleden waarna ik een dag plat moest liggen. Tja.

Kleurplaat sneeuwpret

Voor wie vandaag binnen wil blijven, maakte ik de kleurplaat sneeuwpret. Schaatsen, sneeuwballen gooien, genieten van het winterwonderland … Ik heb een kleurplaat gemaakt met of zonder voorbeeld, dan kan je zelf kiezen welke je uitprint om in te kleuren.

Ik wens je een fijne dag toe met veel sneeuwplezier. Doe voorzichtig!

Als je mee wilt doen met de tekening van de dag, waarbij we elke dag een kleine tekening maken, kijk dan hier. In de facebookgroep delen we de tekeningen en inspiratie. Echt heel gezellig om mee te doen!

Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Dan krijg je, gratis, elke week een leuke verrassing van me. Inschrijven kan hier.

kleurplaat sneeuwpret

kleurplaat sneeuwpret

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *