Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

Dierenoptocht in Londen

Een prentenboek over Londen

Mijn nieuwe prentenboek over Londen, gaat over vier dieren die (met een oude brandweerbus) op vakantie gaan. Ik schreef voor mijn nichtjes. Zij waren toen tussen de drie en de acht haar oud. Hun kleine broertje kon nog geen bijdrage leveren aan onze brainstorm over de inhoud van het boek, maar hij moest er natuurlijk wel in voorkomen.

prentenboek over londen

Prentenboek over Londen

Ze kozen elk een dier uit dat hen moest representeren in het boek. Illustrator Ewald Stuer ontwierp de dieren, die zo mooi en vrolijk zijn geworden!

Vandaag stel ik de dieren aan je voor in een korte video. Inmiddels weet ik dat het prentenboek pas volgende week maandag wordt geleverd, omdat er bij de drukker wat mis is gegaan. Geen ramp; ik ben de zaterdag de hele dag op pad voor de Kleurrijke Schrijvers.

De hoofdpersonen in het boek

Graag stel ik de hoofdpersonen aan je voor: het lieveheersbeestje, herderspuppy, kitten en tijger. Zij gaan op vakantie, en hoe!

Win een boek

In een eerder blogje had ik een winactie verzonnen voor dit mooie boek. Je kan meedoen tm maandag. Er zijn al leuke en inspirerende suggesties gedaan. Tip: wees zo specifiek mogelijk. Dus liever een stad dan een land.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *