Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

puzzeltijd

Puzzeltijd: twee sudoku’s

Het is puzzeltijd! Persoonlijk ben ik dol op sudoku puzzels. Het zal mijn technische achtergrond wel zijn, maar ik kan er enorm in opgaan.
Vandaag heb ik dus een leuke verrassing: een sudoku puzzel voor beginners en gevorderden.

Puzzeltijd

Voor wie nog niet weet hoe het werkt: een sudoku puzzel bestaat meestal uit negen keer negen vakjes. In die vakjes komen de cijfers 1 tot en met negen. Op elke rij (horizontaal) mag elk van deze cijfers 1 keer voorkomen. In een kolom (verticaal) ook én in ieder vakje van negen ook. Tip: als deze puzzels nieuw voor je zijn, vul ze dan in met potlood. Dan kan je altijd de gum gebruiken om een fout getal te veranderen. Veel succes!

puzzeltijd

Puzzeltijd: de moeilijkere sudoku

Voor de nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers krijgen, zoals elke week, een leuke extra. Die kan je hier vinden. Het wachtwoord staat in de mail van deze week.

Creatief jaar

Het komende jaar staat voor mij in het teken van illustreren en jij kan daaraan meedoen. Voor een vast bedrag per jaar verzorg ik een maandelijkse tekenworkshop en voorzie ik je elke maand van leuke verrassingen. Meer erover kan je hier lezen. In de Facebookgroep wordt al veel moois gedeeld voor de deelnemers en de eerste verrassingen zijn ook al verzonden.

De website waarop het cursusmateriaal staat is www.creatievetijd.com

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *