Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

mijn creatief jaar

Nieuw: mijn creatieve jaar

Maak jij ook voornemens aan het begin van het jaar? Ik wel. Eind 2019 had ik me voorgenomen dat ik in 2020 aan mijn gezondheid zou gaan werken. De laatste restjes depressie tackelen, maar ook mijn conditie op peil brengen. Ik kan wel zeggen dat zeker het tweede punt is gelukt.

In 2021 wil ik vooral gaan illustreren. Ik ben bezig met een boek op maat met mijn illustraties, een tweede boek op maat waaraan ik dit jaar werkte komt (hoop ik) uit en er liggen nog twee illustratieopdrachten op mij te wachten.

Heerlijk. Na mijn opleiding tot kunstzinnig dynamisch coach weet ik hoe fijn het is om creatief bezig te zijn. Het is rustgevend, ontspannend en grensverleggend, zelfs als je er kort mee bezig bent.

mijn creatief jaar

Doe mee met mijn creatieve jaar

Ik wil je van harte uitnodigen om mee te doen aan mijn creatieve jaar. Voor een kleine maandelijkse vergoeding krijg je vele digitale verrassingen zoals je die ook in mijn winkel kan vinden. En ik geef eens per maand een workshop (van maximaal drie kwartier) die ik deel in de omgeving van de betreffende maand zodat je het terug kan kijken. Je kan vragen stellen, ik vertel over materialen die je kan gebruiken en leg uit hoe het werkt. Ik heb zo veel leuks in petto … dat wil je niet missen! Het is heel laagdrempelig, dus je hoeft niet goed te kunnen tekenen om mee te doen. Het is gewoon ontspannen en fijn!

In een besloten facebookgroep deel ik extra tips.

Gun jezelf extra veel creatieve tijd en doe mee met mijn creatieve jaar. Het is nog even in de aanbieding, omdat ik een en ander aan het opstarten en inregelen ben. Ik verheug me erop, ik hoop dat ik jou kan inspireren en ontspannen met mijn creatieve jaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *