Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

vogelkleurplaat

Vogelkleurplaat: blije vogel

Ik maakte een vogelkleurplaat Na het kijken van het nieuws dit weekend was ik niet echt blij. Wat een gedoe overal. Daarom besloot ik om mezelf blij te maken. Ik tekende een vrolijke vogel en kleurde die in.

Tekening van de dag

De deelnemers aan de tekening van de dag gaan vandaag ook een blije vogel tekenen. Ik ben heel benieuwd naar de resultaten. Als je tekenen nog lastig vindt, of kleuren uit wil proberen, kan je mijn kleurplaat downloaden. Kijk ook eens in onze actieve facebookgroep voor inspiratie en advies. Ik help je graag!

tekening van de dag

Download vogelkleurplaat blije vogel

kleurplaat blije vogel, vogelkleurplaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *