Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

we vieren de liefde

We vieren de liefde

Table of Contents

Niet heel toevallig, dit bericht, want deze week vieren we de liefde. Aanstaande maandag zijn mijn man en ik achttien jaar getrouwd. 010203 was onze datum. De enige dag die winter dat er sneeuw lag, een echt sprookjeshuwelijk dus. Iedereen moest door de sneeuw van het gemeentehuis naar de volgende locatie, wat behoorlijk wat vertragingen en lol opleverde. En de ‘eeuwenoude’ trouwauto, waaraan we geen eisen hadden gesteld behalve ‘dat hij het moest blijven doen’ had er behoorlijk wat moeite mee om aan de praat te blijven. Ook dat was hilarisch.

We vieren de liefde

Van te voren kan je nooit bedenken hoe een en ander gaat lopen. Eén ding weet je wel: de romantische boekjes geven meestal geen eerlijke voorstelling van zaken. Feit is wel dat wij na 18 jaar nog erg blij zijn met elkaar en onze relatie. Zelfs nu we al een jaar lang ‘op elkaars lip’ zitten in deze lastige corona situatie, met onze complexe gezinssituatie, gaat het prima. Ook de complexe thuissituatie doorstaan we goed. Dat wens ik iedereen toe. Elkaar accepteren zoals je bent en rekening houden met elkaar werkt bij ons goed, maar dat is vast voor iedereen anders.

Maandag: feestdag?

Maandag is het dus zo ver, dat is onze trouwdag. Helaas moet ik die dag naar het ziekenhuis voor een onderzoek. Nou ja, helaas, ik ben blij dat ik mag, want er is van alles met me aan de hand en dat gaan ze verhelpen. Een mooi cadeau dus. En zondag naar het strand. Uitwaaien en feestvieren.

Een verrassing: poster

Het is bijna valentijnsdag, dus wie weet ben jij ok wel bezig met het regelen van leuke verrassingen. Hier dus iets van mij voor jou: een mooie poster om op te hangen of te sturen naar wie het kan gebruiken. Ik word er in ieder geval blij van, van dit plaatje. Je mag het natuurlijk ook zelf nog wat meer versieren om hem NOG mooier te maken. Het is geen eigen tekening maar ik vind hem wel erg leuk.

We vieren de liefde

Verrassing voor de nieuwsbrieflezers

Zoals elke week krijgen de nieuwsbrieflezers een extra verrassing. Die is hier te downloaden. Het wachtwoord staat in de nieuwsbrief. Ben je nog niet ingeschreven? Doe dat dan nog snel!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *