Journal papier printable

Journal paper printable

Ook vandaag weer wat tijd gemaakt voor het maken van journal paper printable, dit keer met een citroenvlinder die ik eerder tekende. Weer een heel ander ontwerp dan met het haasje van gisteren.

Ik heb ook wat andere favoriete hobby’s van mij verwerkt, kan je het zien? Wel grappig dat je het zo echt je eigen touche kan meegeven. Ik ga nu, ook in het kader van mijn creatieve jaar, nog wat tekeningen maken voor de printables die ik morgen ga maken.

Journal paper printable

Journal paper printable

Dit is de printable die ik voor vandaag heb uitgekozen voor jullie om te downloaden. Je kan hem opslaan door je rechter muisknop te gebruiken en te kiezen voor ‘afbeelding opslaan als’. Downloaden kan hier.

Veel plezier ermee! Wat ga jij er mee maken of waar ga je het voor gebruiken? Morgen laat ik zien wat ik er mee ga doen.

journal paper printable

Ben jij al ingeschreven voor de leukste nieuwsbrief van Nederland? Nee? Doe het dan snel!

Ja, ik schrijf me in voor de leukste tips en verrassingen!

Schrijf je in voor de leukste creatieve tips en verrassingen

Regelmatig verstuur ik een e-mail vol tips en gratis verrassingen. Schrijf je snel in!Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *