Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

kleurplaat indiaan

Kleurplaat Indiaan – gratis download

Over een paar dagen gaan we kamperen en daarom maakte ik deze ‘kleurplaat indiaan’. De schattige wasbeer zit voor een wigwam bij een lekker warm vuurtje in gezelschap van een slak. Ik houd ervan om een wereld te creëren die niet bestaat, maar die wel vrolijk en kleurrijk is. Een vuurtje erbij voor de warmte, want dat zal de komende week ook wel nodig zijn. Het wordt niet al te warm.

Het is al weer bijna twee weken geleden dat we voor het laatst hebben gekampeerd. Corona heeft nogal wat roet in het eten gegooid. Ik houd van kamperen, het simpele leven, de eenvoud. Het huishouden teruggebracht naar een minimum.

Mijn tekenspullen gaan wel mee, met name mijn stiften en potloden, want ik wil de tekening van de dag wel door laten gaan vanaf de camping. Ik probeer het gewoon, want ik ga ook een workshop geven voor het creatieve jaar. Die gaat over Rosina Wachtmeister.

Kleurplaat indiaan

kleurplaat indiaan

Hoe kan je creatiever worden?

Wil je graag creatiever worden, maar weet je niet hoe? Lees dan mijn zeven geheimen om je creativiteit te vergroten en schrijf je in voor de gratis werkboeken. Die ontvang je in de e-mail.

kleurplaat indiaan gratis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *