Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

prentenboek dierenoptocht in londen

Prentenboek Dierenoptocht in Londen is onderweg

Het duurt even voordat de het prentenboek dierenoptocht in Londen, mijn nieuwe prentenboek, eindelijk arriveert. Afgelopen zaterdag was de online boekentour van de kleurrijke schrijvers. Wat een fantastische dag was het! Al heel vroeg, in ieder geval voor het weekend, zat ik in de auto, onderweg naar Jolanda Pikkaart. Zij is Dé Kleurrijke schrijfcoach en met haar ben ik het initiatief van De Kleurrijke schrijvers gestart in december 2019. Met z’n allen werken we aan nog betere en mooiere boeken.

Prentenboek Dierenoptocht in Londen

Alle boeken waren er, gelukkig, behalve die van mij. Dat vind ik het minst erg. Het was mooi en fijn om de andere auteurs in het zonnetje te zetten. Ze hebben het ook erg verdiend, want het was hard werken, voor hen en voor mij. Al die stralende gezichten zaterdag waren heerlijk om te zien. Ondanks mijn pijn (want het was een zware dag voor me) was het de moeite waard. Gisteren heel veel bestellingen verzonden, deze week gaan de boeken naar de bloggers en recensenten maar eerst … wachten op mijn boek!

Als het goed is, komt het vandaag aan. Ik laat het jullie weten!

Je kan nog meedoen aan de prijsvraag en mijn prentenboek winnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *