Rosina Wachtmeister

Een zonnetje, geïnspireerd door Rosina Wachtmeister

Vanochtend was de workshop over Rosina Wachtmeister, de Oostenrijkste kunstenares die centraal staat in de zesde maand van mijn creatieve jaar. Ik kende haar of haar werk nauwelijks, maar ik vind het verrassend leuk. Het is kleurrijk en inspirerend en ze schildert vaak katten in combinatie met iets met muziek, ook voor mij favoriete onderwerpen.

Rosina Wachtmeister: inspirerend

Bij de workshop tekende we een kat (of meer) en een zon, bloemen en een omgeving voor de kat. Met die illustratie kan je weer allerlei leuke dingen doen, zoals kaartjes maken. Mijn kaartjes voor jou kan je hieronder downloaden om uit te printen en op te sturen.

Hoe leuk zou het zijn om kaartjes te versturen met jouw illustraties daarop. Al is het een bloem of een zonnetje, het zal vast een groot plezier geven aan de ontvanger.

Mocht je willen weten hoe ik die maak: binnenkort leg ik het je uit. Ik geef daarover een gratis miniworkshop. Wil je daaraan meedoen? Schrijf je dan hieronder in. De workshop is op 24 mei om 11 uur. Als je je na die tijd inschrijft, ontvang je een link om de workshop terug te kijken. Ik deel allerlei leuke tips en laat ook wat (gratis) programma’s zien waarmee je kaartjes kan maken op de computer. De workshop duurt ongeveer een half uur.

Schrijf je in voor de gratis workshop

Inschrijving gratis workshop

Kaartjes, van mij, voor jou

Wanneer kan ik de door jou gemaakte kaartjes bewonderen? Ik ben benieuwd!

Volg mij op pinterest voor inspirerende tips en tekenuitleg.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *