Creatieve tijd voor jezelf

vragen over creativiteit


(online) tekencursus
(online) kunstworkshops
VIP traject

vogelkleurplaat

Gratis vogelkleurplaat en verrassing voor nieuwsbrieflezers

Bij ons is de vakantie begonnen, hoera! We hebben er zin in! Daarom een leuke verrassing voor jullie: een vogelkleurplaat. De nieuwsbrieflezers krijgen zoals elke week een extra verrassing, die staat onderaan dit bericht.

Creatief jaar

Veel plezier beleef ik ook aan mijn creatief jaar. Dit jaar staat voor mij in het teken van illustreren. Er komen een aantal boeken aan waarvoor ik de illustraties ga maken. Ik ben een illustratie-cursus aan het volgen. Met de deelnemers van ‘mijn creatief jaar’ beleef ik mooie tekenavonturen. Mocht je daaraan mee willen doen, dat kan! Voor een maand, kwartaal, halfjaar of jaar tekenplezier. Het is een kado aan jezelf waar je nog lang plezier van kan hebben. Ik maakte deze tekening bij de live online workshop die afgelopen woensdag plaatsvond en ook de deelnemers maakten prachtige plaatjes. Heerlijk om te doen!

vogelkleurplaat

Vogelkleurplaat

De gratis kleurplaat kan je hier downloaden. Na het uitprinten kan je hem inkleuren. Ook zit er een kaartje bij dat je uit kan printen en op kan sturen om iemand anders blij te maken. Veel plezier ermee!

Verrassing voor de nieuwsbrieflezers

De nieuwsbrieflezers kunnen hun verrassing hier vinden. Het wachtwoord staat in de mail. Nog geen nieuwsbrieflezer? Meld je snel aan! Ik maak elke week een nieuwe verrassing.

vogelkleurplaat

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *